Mälarhöjdens Bygg & Plåtslageri
Backebogatan 12, 129 40 Hägersten

Tel: 073 982 9023
E-post: [email protected]

 

(Lämna tom)

Renovera badrummet i Tumba

Badrumsrenovering Tumba


När du planerar en badrumsrenovering, kan du redan från första början kontakta oss på Badrumsrenovering Tumba för att få precis den hjälpen du faktiskt behöver.
Det är ett stort projekt att renovera ett badrum och främst för att du själv måste ta fram en design och en planlösning för hur just du vill att ditt badrum faktiskt ska se ut när det är färdigt.

Ett arbete som du, likt många andra, kommer att märka kanske inte var lika enkelt som du hade trott från början utan var istället väldigt svårt.


Tillsammans med dig skissar vi upp en plan för ditt nya badrum

För även om du har en klar vision av hur du vill att ditt badrum faktiskt ska se ut, är det svårt att ta den visionen och konvertera den till en färdig ritning eller plan för ditt badrum.

Det är nämligen väldigt enkelt att upptäcka när man påbörjar arbetet att man inte alls hade tagit med ens badrums unika förutsättningar i sin beräkning, något som verkligen försvårar arbetet.
Vi på Badrumsrenovering Tumba finns dock med dig under hela arbetets gång och gör allt vi kan för att förenkla designen och planlösningen i den mån det är möjligt.
Tillsammans ska vi nog kunna ta fram precis det badrummet du alltid har planerat att skaffa, det badrummet du alltid har drömt om och föreställt dig.


Vi hjälper dig med alla moment under renoveringens gång

Även om en stor del av själva renoveringsarbetet faller på oss på Badrumsrenovering Tumba när du väl har anlitat oss, är det fortfarande en del saker du själv måste göra.
Främst är det designen och layouten, valet av kakel och allt annat som du kan tänkas vilja ha i just ditt unika badrum.

Ibland kommer du att upptäcka att det du ville ha, helt enkelt är för stort för att passa in och då måste man börja om delar av arbetet igen.


Vi har många nöjda kunder med goda referenser

Det är ett stort projekt att renovera ett badrum som vi gemensamt kan lösa och göra till något som i slutändan kommer ge dig något unikt och eget som du kan trivas med.

Vi på Badrumsrenovering Stockholm har en lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar och vi har dessutom en målsättning att vi alltid ska förse kunden med precis det kunden faktiskt vill ha.
Något som kräver en lång och gedigen erfarenhet för att vi ska kunna känna av vad det är du faktiskt vill ha men också hur vi kan ge förslag som passar för just dig och ditt unika badrum.


Ta in vår hjälp och du kommer inte att ångra det

Vi på Badrumsrenovering Tumba finns här för att se till att du verkligen får precis det där badrummet som du alltid har drömt om och alltid velat ha, det är vårt mål när vi arbetar och vi har hittills inte misslyckats med detta.

Vi börjar alla våra arbeten med att tillsammans med dig gå igenom de förutsättningar som finns i just ditt badrum och vad vi tror att du kan göra och inte göra det.
När du anlitar oss på Badrumsrenovering Tumba får du helt enkelt ett företag som gör allt som vi kan för att se till att du verkligen får ett badrum du faktiskt trivs med och vill ha.