Mälarhöjdens Bygg & Plåtslageri
Backebogatan 12, 129 40 Hägersten

Tel: 073 982 9023
E-post: [email protected]

 

(Lämna tom)

Renovera badrummet i Södertälje

Badrumsrenovering Södertälje


Om man planerar att utföra en badrumsrenovering, kan vi på Badrumsrenovering Södertälje hjälpa dig att utföra den snabbt och enkelt och där du får badrummet du alltid velat ha.
Det är dock mycket arbete och tid som går åt redan innan själva renoveringsarbetet börjar då man måste ta fram en design och planlösning för hur ens badrum ska se ut.

Något som faktiskt inte är lika enkelt som man kan tro, främst för att ett badrum inte alltid går att ändra hur som helst utan beror till viss del på hur man bor och vilka regler som finns.


Helhetslösning på badrummet i Södertälje

Man ska dock börja med att titta på att få fram en helhetslösning för sitt badrum, främst vilken stil man tänkt sig att badrummet ska vara i för att på det sättet få en vision av slutresultatet.

När man fått en sådan, går arbetet oftast mycket snabbare då man vet precis vilken stil man ska välja och då även vad man ska titta på.
Känner man dock att man har svårt att få fram en design och planlösning som man tycker passar, kan vi på Badrumsrenovering Södertälje hjälpa dig.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar, vilket gör att vi enkelt kan ge dig råd och tips för hur ditt badrum kan se ut.

Renovera ett badrum i Södertälje kan ta lite tid

Man tror kanske att en badrumsrenovering inte tar speciellt lång tid men det är faktiskt helt fel, själva arbetet tar beroende på torkningstider mellan 10 och 14 dagar.
Det är dock själva designen och layouten som tar lång tid när det gäller en badrumsrenovering och många tar flera månader på sig att bestämma sig.

Sedan finns det de som redan från allra första början vet precis hur deras framtida badrum ska se ut och då tar själva renoveringsarbetet längre tid än designarbetet.


Vi bygger ditt unika badrum efter dina möjligheter

Man ska dock inte utgå ifrån att man har en klar vision som enkelt och snabbt kan konverteras för att passa in i ens egna badrum, för varje badrum är unikt och kräver kompromisser.


Vi på Badrumsrenovering Södertälje hjälper dig gärna att ta fram en design och planlösning som du vill ha i just ditt badrum, allt för att du ska bli nöjd med slutresultatet.
Det vi på Badrumsrenovering Stockholm kan göra för dig är att förse dig med planer, förslag, tips och råd för hur ditt badrum ska leva upp till sin fulla potential.


Vi tar hand om din badrumsrenovering

För att arbetet ska gå snabbare, kan man redan nu kontakta oss på Badrumsrenovering Södertälje för att få både en offert och en grundläggande idé av vad man kan göra med badrummet.

Vi kommer tillsammans med dig att gå igenom ditt badrum för att du och vi ska känna till vilka förutsättningar som just ditt unika badrum har och vad man kan göra med det.
Sedan är vårt arbete att lyssna på vad du har för planer, visioner och idéer, vi anser att vi är företaget som verkligen lyssnar på våra kunder och ger dem vad de vill ha.