Mälarhöjdens Bygg & Plåtslageri
Backebogatan 12, 129 40 Hägersten

Tel: 073 982 9023
E-post: [email protected]

 

(Lämna tom)

Renovera badrummet på Östermalm

Badrumsrenovering Östermalm


En badrumsrenovering är ett arbete man inte ska överlåta till vem som helst, då det är ett arbete som kräver stor noggrannhet men även en mångårig erfarenhet.

Något som vi på Badrumsrenovering Östermalm har och dessutom förser vi våra kunder med en helhetslösning på sin badrumsrenovering.
Istället för att man som kund ska behöva ha kontakt med flera olika firmor, för VVS och El, sköter vi allt och ser till att arbetet flyter på i enlighet med den plan vi satt upp.

Badrumsrenovering Östermalm har en gedigen och mångårig erfarenhet, något som också lett fram till att vi har väldigt många goda referenser från våra tidigare kunder.


Med Badrumsrenovering Stockholm är du i trygga händer

Något som ses som en stor trygghet av de som valt oss då de alltid kan känna tryggheten i att vi utför en badrumsrenovering på ett korrekt sätt som följer alla branschstandarder.
Det är inte den enda tryggheten vi erbjuder våra kunder, utan vi ger alltid våra kunden en 10 års garanti på det arbete vi utför.

På det sättet får man alltid som kund hos Badrumsrenovering Östermalm, ett arbete som håller för framtiden men som också görs i enlighet med kundens egen vision.
För vi anser själva att vi är badrumsentreprenören som lyssnar på vad våra kunder har att säga om det arbete vi utför.


Vi utför badrumsrenoveringar i Stockholm

Redan från första kontakten med oss på Badrumsrenovering Östermalm, får man en trygghet då man vet att vi alltid gör vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda.
Oavsett om man kommer i kontakt med oss för att fråga om avdrag eller om hur vi arbetar, finns det alltid ett snabbt svar från oss.

Begär man en fri offert, kommer vi tillsammans med kunden att gå igenom de förutsättningar som just det badrummet har och dessutom vad vi kan göra.
Sedan består vårt arbete i att lyssna på vad våra kunder har att säga, vilka visioner de har, idéer och förslag som kan finnas.


Anlitar du oss kommer du att bli nöjd

Det är nämligen kunden som ska vara nöjd med badrummet, inte bara hur arbetet har utförts utan även med hur det faktiskt ser ut när det är klart.
Något som vi på Badrumsrenovering Stockholm, känner att vi är duktiga på att sammanställa och konvertera en idé till ett färdigt badrum.

Därefter förser vi kunden med en offert som innehåller både en tidsplan men även en kostnadsöversikt.
Något som underlättar markant för kunden att fatta ett informerat beslut om vilken firma han eller hon ska välja.


Att tänka på när man anlitar Badrumsrenovering Stockholm

Vi arbetar alltid på ett noggrant sätt och vi följer alltid de branschstandarder som finns och det kan innebära att arbetet får ta den tiden det tar.
För vi får ofta frågor om vi kan snabba på arbetet, men det går inte då det skulle riskera kvaliteten på arbetet.

Man får helt enkelt förvänta sig att ett badrum på mellan 4 – 5 kvm tar omkring 15 dagar att färdigställa, dock beror det på torkningstiderna.

Kontaktar man oss för att fråga vad något kommer att kosta, måste man känna till att vi inte kan svara på det innan vi gjort en offert.
Det finns helt enkelt alldeles för många faktorer för att vi ska kunna ge ett korrekt svar på en sådan fråga.