Mälarhöjdens Bygg & Plåtslageri
Backebogatan 12, 129 40 Hägersten

Tel: 073 982 9023
E-post: [email protected]

 

(Lämna tom)

Renovera badrummet på Djursholm

Badrumsrenovering Djursholm


När du börjar att planera din badrumsrenovering, kan du redan från början anlita oss på Badrumsrenovering Djursholm och få precis det badrummet du alltid velat ha i slutändan.
Det är dock ett stort projekt du har börjat men och som kommer att kräva en del från din sida innan allt är klart och då främst handlar det om att ta fram en design och planlösning som passar dig.

Något som du kommer att märka inte var det enklaste då det är ytterst sällan som man har en färdig plan för hur varje detalj ska se ut när man väl har börjat.


En kostnadsfri offert från oss är första steget

Det finns dock en del undantag som har en plan redo och klar lång innan de börjar med sin badrumsrenovering, kanske du är en av dem och har en färdig plan annars är det första steget mot att börja med badrumsrenovering.

Även om vi på Badrumsrenovering Djursholm rekommenderar att du gör större delen av arbetet med att ta fram designen och planlösningen, för att du ska få precis det badrum du vill ha, kan du ta in vår hjälp vid behov.
Vi har en lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig med att ta fram en design och planlösning som vi känner passar in på just ditt badrum.


Planera och designa badrummet

Det kan vara enkelt att lyssna alltför mycket på vad nära och kära har för åsikter om hur just ditt badrum ska se ut och ibland kan det vara bra att lyssna, om man har samma idéer.
Det är dock väldigt vanligt att låta nära och kära diktera alltför mycket och om du gör det misstaget kommer du inte att få ett badrum som du faktiskt tycker om eller uppskattar.

Ett misstag som du inte heller kan göra om på senare när du väl upptäcker det utan det är något du kan tänkas behöva leva med under en lång tid.


Kontakta oss redan under planeringen

Det är anledningen till varför du redan från början bör anlita oss på Badrumsrenovering Djursholm för att få fram en design och planlösning, tillsammans med dig, som passar och som du kan trivas med.

Du får inte glömma bort att trivseln i ett badrum är viktigare än vad du kanske tror men det är en faktor som du bör tänka på när du designar och planerar för just ditt badrum.
Det kommer gynna dig i längden men om du skulle behöva få hjälp, finns vi på Badrumsrenovering Djursholm alltid vid din sida för att se till att du får precis det badrummet du vill ha.


Med Badrumsrenovering Stockholm får du badrummet du önskar

När du planerar att renovera ett badrum, kan du redan från första början kontakta oss på Badrumsrenovering Stockholm för att få den hjälpen du kan tänkas behöva.

Vi kommer tillsammans med dig att gå igenom de förutsättningar som just ditt badrum har och vad vi tror att du kan göra med det men också vad du inte kan göra.
En översikt du kommer vara väldigt tacksam över senare när du planerar och designar badrummet.